洋書 北欧のパンとお菓子のレシピ本 The Nordic Baking Book ノルディック・ベーキング・ブック
著者 Magnus Nilsson マグナス・ニルソン/マグヌス・ニルソン
出版社 Phaidon Press; Illustrated edition
2018年初版
言語 英語
ハードカバー
576ページ
約28x19x5cm
エミー賞受賞の米国PBSシリーズ「The Mind of a Chef」やNetflixのドキュメンタリー番組「Chef's Table」で高い評価を受けたスウェーデンのシェフ、マグナス・ニルソンが、ノルウェー、スウェーデン、フィンランドなどの北欧諸国の豊かなパン作り・お菓子作りの伝統を探求し、ホームベーカリーのための魅力的な450レシピを紹介します。
The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakers
Nordic culture is renowned for its love of baking and baked goods: hot coffee is paired with cinnamon buns spiced with cardamom, and cold winter nights are made cozier with the warmth of the oven. No one is better equipped to explore this subject than acclaimed chef Magnus Nilsson. In The Nordic Baking Book, Nilsson delves into all aspects of Nordic home baking - modern and traditional, sweet and savory - with recipes for everything from breads and pastries to cakes, cookies, and holiday treats.
No other book on Nordic baking is as comprehensive and informative. Nilsson travelled extensively throughout the Nordic region - Denmark, the Faroe Islands, Finland, Greenland, Iceland, Norway, and Sweden - collecting recipes and documenting the landscape. The 100 photographs in the book have been shot by Nilsson ? now an established photographer, following his successful exhibitions in the US.
From the pubisher of Nilsson's influential and internationally bestselling Faviken and The Nordic Cookbook.
【全文英語の洋書です。翻訳は参考程度に御覧ください】
エミー賞受賞の米国PBSシリーズ「The Mind of a Chef」やNetflixのドキュメンタリー番組「Chef's Table」で高い評価を受けたシェフが、北欧地域の豊かなパン作り・お菓子作りの伝統を探求し、ホームベーカリーのための魅力的な450レシピを紹介します。
Magnus Nilsson is head chef of Faviken Magasinet restaurant in Sweden. After training as a chef and sommelier in Sweden he worked with Pascal Barbot of L'Astrance in Paris before joining Faviken as sommelier. Within a year he was running the restaurant. Magnus features in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table. In 2015 he won the White Guide Global Gastronomy Award.
マグヌス・ニルソンは、スウェーデンのレストランFaviken Magasinetのヘッドシェフです。スウェーデンでシェフとソムリエの修行を積んだ後、パリの「ラストランス」のパスカル・バルボ氏のもとで働き、ソムリエとしてフェービケンに入社しました。1年も経たないうちにレストランの経営を任されるようになった。エミー賞を受賞した米国PBSのシリーズ「The Mind of a Chef」やNetflixのドキュメンタリー番組「Chef's Table」に出演しています。2015年にはホワイトガイド・グローバル・ガストロノミー・アワードを受賞しています。
Bread
Wheat is both the most common and easily the most versatile of the grains used in Nordic baking. From the softest of sweet buns to the most minerally acidic tasting and crusty loaves of sourdough bread.
Soft cakes make up a very significant part of Nordic baking culture and layered cakes are a serious business in the Nordics with a huge variety of recipes.